Monday, January 5, 2009

happy saturday


my boy


Saturday! oh i love saturday and sunday.... weekend memang best! Mission asal adelah nak beli black cardigan from ESPRIT. Biasalah, lain yg nak beli lain plak yg bawa balik. Oh, b thanks ya! i hepy sgt... dorothy perkins and WH berjaya meragut RM we all, Black cardigan yg beriya2 nak beli tuh tak jadi pun beli, hubby ckp no need and i got something better than that. Ahaks... i sorang jek yg tau.



Adam bersama peminat-peminatnya
Kat WH sementara menunggu hubby and i bergilir2 try baju, adam dikerumuni oleh peminat2nya di WH, adam biaslah buat muka serius memanjang. mase kat cashier counter lagilah si adam nih buat selambe jek, buat tak tau pun ngan mama and baba nak tinggalkan die. kemain anak mama nih. Oh hubby, i sgt terkejut u pilih kemeja merah pada hari itew, wow mood b mood very da mak ngah yek....ngehe... u tetap hencem di hati i walau pakai baju color ape pun....
adam tak suke naik kapal nih, die nak turun...
Tapi adam suke naik yg nih...

posing ngan mama


12pcs of big apple donut, yummeh!





Hubby bought for me from MPH, thanks b!






5 comments:

achee_b165 said...

wah..bershoping sakan tuh!! jeles mak!! hehe... amboi rmainya peminat adam... ala2 artis gitu di kerumuni...

~p-na mama oja~

mrs noba said...

buku cupcakes itu sgt tempting...
tapi i tak beli jugak sbb tau i takkan start baking..ahaks!

yaya said...

YY TO PNA
lame tak shopping, tu yg kene ambik kesempatan sebelum mega sales abih...

YY TO MRS NOBA:
kekekek... beli je udah, buatnya tak tau lagi bileee...

Farah_W said...

yaya...gambar ko posing ngan adam kat beruang bergerak tu cam budak darjah 6(jgn marah eh)....nampak mude!mcm kakak ngan adik je....heheheh

yaya said...

YY TO KAK FARAH:
WAH... kak farah. nampak muda ke aku, cecewahhhh... tak dpt tido lah aku mlm nih...