Friday, January 16, 2009

Go and come.....

Sudah lama tidak update blog saye, saye agak sibuk dengan pencarian "maid" baru, mia sudah balik ke Indonesia tanah airnya, tamat sudah kontrak. Sekarang adam ade 'bibik' baru, eh kali ni 'kakak' la. Dulu nama maid lama 'mia' skrg yg baru nama 'nazaria', hahahaha... mcm nama kereta naza tukan... i panggil dia 'naza'. So hari ni saya tak kerja kerna dlm process mengajar si naza ni.
Okeylah saya nak gi APSH, anak kak ude masuk hospital, hhhmmm.. poor iman. Will update my blog soon.... cerita2 yg tertinggal. Oh aku di tag oleh kak farah, hissshhh cikgu garang nih bagi aku assignment plak. :)
Oh tomorrow we went to melaka, "zoom malaysia" + "zoom A famosa".

2 comments:

CoNniE said...

Salam Perkenalan... cute anak u... :)

achee_b165 said...

wah.. sudah tukar naza laks skrg.. kelass gitu..hehe!

~p-na mama oja~