Wednesday, January 21, 2009

Diam-diam...




ada kerja rupanya... Lately kalau i kat rumah, senyap jek adam nih mesti dia ade kerja tersendiri. I syok2 tgk tv tetiba adam menghilang, ade jelah keje die tu. Skang ni suke sgt buka almari, tak kira la almari dapur ke baju ke. Menyelongkar je keje budak kecik nih. eh penat sunsun lipat cecantik habis diselerakannnya. Sib baik la my maid naza ade tolong kemaskan.
Kekadang die tak sedar i tengah mengendap die, punyelah khusyuk sampai tak sedar nih mama dok amik gambar die. hishh... kodam2x. Nih nak kene cari alat bagi die tak dpt bukak almari, lupe plak name benda tu.




bestnye sepah2 ye adam....




Nih baru sedar mama tgh ngendap die

Cite holiday di Afamosa resort menyusul selepas inih...




2 comments:

Mimi said...

hehe same la ngan awisy, pening kepala, rumah xleh nak stay neat for 1 minute.. Sentiasa memunggah something. Btw i think u mean childlock.. I dh pasang long time ago tapi on a few drawers je.. Siap ada buat post lagi on dat, haha.. Pokai oo kalau nak install kat every drawers n cabinets hehe. Got it frm toys r us, but kat mcare pun ade. Ikea pun ada.

yaya said...

YY TO MIMI:
Kat toys r us pun ade jual yek, i ingat kat momther care jek.... anyway thanks 4 da info. nak gi cari weekend nih....