Friday, January 30, 2009

Baju terbalik - maid haku!




Pertama skali tolong abaikan gambar aku diatas yg duduk terjelepuk mcm tu. Aku terjelepuk camtu sebab balik kerja disambut oleh adam yg pakai baju terbalik, Dah mcm budak pakai baju dari angkasa mana ntah bersedia nak terbang. Nih semua gara2 maid baru aku si naza, aduh naza masuk ni dah 3 kali ko pakaikan anak aku baju terbalik, yg butang sume kat belakang lah naza.....Bile aku mengekekeh gelak si naza ni pun sibuk gelak.....
Hari tu masa 1st week naza mula kerja ngan aku, balik kerja die dah buat lawak, aku sampai umah lebih kurang pukul mlm mase tuh, aku tanaya si naza nih "adam belum mandi lagi ke naza?". Naza jawab, "Udah..., jam 6 tadi". Aduh mcm mana aku ingat anak aku tak mandi dipakaikan romper yg pendek tu yg romper tiga suku pendek. Aduh naza itu baju siang hari daaa...
Sekarang naza dah ok, dah kenal baju siang dan malam. Aku memang request ngan ejen maid aku amik maid yg tak pernah dtg malaysia. Biar bodoh senang di ajar...... Ape2 pun kelakar betul rupa adam pakai baju terbalik...
p/s: sudah buat reservation di cintasari spa utk esk, dah lame tak manje2kan badan........

3 comments:

~Reyza's Mama~ said...

hehehe. i gelak mengekek tengok adam berbaju terbaliks.

Mrs Noba said...

kah kah kah..
terbalik pun terbalik la yaya!
adam tetap maintain kiut! :D

yaya said...

YY TO REYZA:
I gelak sakan balik umah ari tuh...

YY TO MRS NOBA:
tu la mrs noba, janji anak aku tak terbalik......