Sunday, January 4, 2009

1st january 2009

Yahoooo! public holiday... Masih ingatkah entry 'nak pergi mana?'. I decide gi pavilion sebelum mega sale melabuhkan tirai. Sebenarnya dlm mase saye cbuk dan tidak update blog yg agak lama haritu, perasaan saye sgtlah "down" dan sgt2lah stress kerna busy kerja. I need holiday maybe..... ahaaaa... tapi setelah meremukan wallet saya pada 1st january di pavilion saye sedikit lega dan gembira.

Saya sgt gembira bershopping kali nih kerna baju di principle yg saya nak beli arituh ade 50% diskaun, wehuh... dari rm333.00 dpt 50%, woooohuh happy tau. same jugak dgn belt from warehouse dr rm298 ade 50% jugak. Year end sale memang menggembirakan walaupun meranapkan rm tanpa kite sedari, wahahah... Oh i bought leging and few blouse from forever21.
Mokcik takde amik gambar2 brg yg mokcik beli kerna dah penat seharian di pavilion.

Tapi gambar kat kedai yg we all 1st time mkn di pasta mania ade utk anda menjamu mata (hubby yg amik gambar). Saye nak cite ckit pasal pasta mania restaurant at pavilion. Makanan die ok byk pilihan. I order combo A which is consist of soup of the day, garlic bread and soft drink. I jugak order fettucine carbonara and hubby order lasagna and meat lover pizza ( ye kami mkn dgn byk, sila jgn terkejut). Pizza memang i recommend tapi tidak carbonara okeh, cair sauce die. Paling teruk sekali service lembap gile tahap dahsyat. Combo A dah sampai tapi nak tunggu yg lelain tuh, masyaallah lame yg rabbi, memang menguji kesabaran. Mase i baru masuk dan duduk, ade kakak kat sebelah meja i mengamuk sebab makanan yg die order tak sampai2 dan terus cancel. Bile kakak tu dah blah dan aku menerima nasib yg same memang terbukti service diorg memang lembap tahap dahsyat.
Amacam? kalau u all nak mencuba makan di pasta mania boleh aje, TAPI pastikan u all tak lapar kebulur nanti pengsan menunggu makanan sampai ke meja. Kepada Pastamania sila perbaiki "quality service" anda.
Carbonara yg cair dan lame giler menunggu, bleh lupe nak order, lousy service!

meat lover pizza, yg ini sedap...


beef lasagna, :( masam sgt okeh...



Aku dah kebulur menunggu... + BF adam



5 comments:

precious innocent said...

mcm mana la ropenye i bf adam tanpa 'tselak' lebih2 ek?? i sure xleh punye... tgn ryan suka sgt tarik baju i.. habis mak separuh bugil...

hu hu

-mama emma-

salzahari said...

slamberderk nye u bf camtu ek...hehhe! tade cover pun...

ahaa...rambut kita same ;)

KV said...

hoho..mmg tension sungguh kalo servis lembab!!

yaya said...

YY TO MAMAEMMA:
Oh adam behave kalau die dah haus sgt nak Bf. tangan die gentel bantal busyuk die jek...
Wah ryan, ko suke mak ko seksi yeeeee...

YY TO SALZAHARI:
Ha'ah slamber BF adam camtu coz die dah ngamuk + tempat duduk yg i pilih terpencil so org tak nampak. I ade beli kain cover khas tok BF kat mom care dulu, tapi adam tak suke pakai, lagi diselaknye kain cover tuh...

YY TO KV:
Memang tension sgt arituh kak...service lembap tahap cipanzi diorg nih...

salzahari said...

oo...i lak Aliah skrg mulut sgt lancar.so t*t* dia dha pandai sebut..sgt malu tau kalau time dia nak itu/ jenguk2 dlm baju, nti dia ckp! :p

i pung kalau service tahap cipanzi/ lupa order, trus je i sound..I pnh buat di pizza hut dulu.last2 diaorg bg free la the appetizers! Secret Recipe last Selngor tu je tak sempat buat (marah)...tu pun lmbb giler,4ominit tunggu utk spagehtti keras.