Tuesday, December 16, 2008

Tolong... tolong... tolong!

Maid saye dah nak pulang ke kampung halamannya yang tercinta iaitu medan, indonesia. Tolong beri no hp ejen maid yg bagus service dan harga berpatutan (tidak mahal) jika u oll ade. Ejen maid yg saye pakai sebelum nih dah tak amik org perempuan, die bawa masuk org lelaki jek. Saya sgt busy, sorry tak hapdet blog, my 2 previous entry pun automatic publish set up by me mase raya haji arituh. Pls leave a comment or email me if u guys ade no agen maid yg ok - yayayes7@yahoo.com

2 comments:

Jua Zulkef said...

yaya!!!
u gi mana smlm? ke u keje kt situ?

yaya said...

YY TO JUA:
I gi rhb bank klcc. Company bank kat ctu that y wajah i selalu di klcc selain dr shopping. ngeee... mase u belok nak naik escalator tu i mcm dah perasan, punyelah tunduk nak camkan muka faris.....