Wednesday, December 31, 2008

Nak pergi mana?

Esk mood saye nak pergi jln2. Eermmm.... dah lama tak jln2 kuar ngan hubby and adam. Adam, mama rindu kat adam..... rase cam nak terbang balik umah skang nih. Korang ade tak rase tetiba rindu sgt2 kat anak bile korang kat ofc?. Boleh dikatakan i selalu ade perasaan tuh, kalau rindu tgk gambar adam je lah kat ofc atau video2 collection adam. Kalau call umah pun bukan dapat ckp atau dgr suara adam, dgr suara bibik mia jelah, sebab aku ckp ngan diekan.... Soalan normal, " mia, adam wat pe?, dia dah minum susu?, minum susu abis tak?". Tulah soalan normal aku kalau call my maid.


Esk nak pergi mana yek?. tak tau lagi blom pkir. Malam ni kalau ikut calendar ong putih ialah tahun baru. Mlm ni punye aktiviti adelah tgk bunga api kat kl menerusi balkoni umah, tu pun kalau tak tido lagik.


Oh, esk dah tahun baru iaitu 2009, so selamat menempuh tahun baru kepada anda semua....

2 comments:

achee_b165 said...

tu arr, kdg2 i pn ada rasa cm tu, tetiba je kerinduan kt ank menyerang..heh!! sib baik ada video kt fon + pic..terubat kejap! hehe!

~p-na mama oja~

SUHANA said...

sy hr2 rindu kt thaqif, mmg prasaan seorg ibu mcm tu tp sy leh call n ckp ngan thaqif coz dia kn dh pndai ckp hehhehheh.....