Tuesday, December 9, 2008

hari raya aidiladha 2008



Aktiviti hari raya aidiladha yg lepas ialah pagi2 we all di masjid and tgk org qurban lembu. Actually my dad @ tok bah ade Qurban seekor lembu. Satu lembu 7 bahagiankan, so name tok bah, tak mak and cucu2 yg belum ade qurban lembu lagi termasuklah si kodam nih.... Masa lahir adam dulu wat aqiqah - kambing, skang lembu plak. Then balik my mom house yg hanya sebelah taman ngan we all, berkumpul and makan2. After zohor balik umah my MIL house, tapi kejap jek, lepas asar balik umah we all coz hubby ade byk keje nak settle. i okey jekkkk...








Mesti mak mertua saye senyum lebar tgk gambar nih.....sujud syukur mungkin....


3 comments:

salzahari said...

hahha...Sorry! sekali tgk tadi dari bwh meja (sbb tgh pump) mcm makcik mana ntah dlm Seekers (horror gitu). ada rupa maid Indon pun ada! ahhee..jgn mare! usik je..tapi comel jugaklah.

yaya said...

YY TO SALZAHARI:
Adussshhhh....

sanko said...

ni pakai semata-mata g masjid je ke??? hehehehe jangan marah haaaaa