Thursday, November 27, 2008

Happy birthday adam & finally walked!



Alhamdulillah, adam- 1 year old boy!
Happy birthday to you
happy birthday to you
Happy birthday to adam
Happy birthday to you.............
MMMMUUAAHHHHHHHHH.... Mama love u so much!

He finally walked! Yay i loike....Remember entry before, last monday entry yg i still kat ofc mlm tuh, we actually tiba rumah pukul 11 mlm and i assumed my little adam already sleep. Yes he not sleep yet and surprise us, yes he walked to us. Ya allah i terperanjat sgt! tak expect pun die bleh jalan. Then, i asked my maid " bile dia jln ni mia?" tadi dr siang tadi lagik, golak2 aku nengoknya puan, gini2" si mia mengejek adam jln.

Memang kelakar pun adam nih jln, nak tau die jln camne, si adam kodam nih jln cam jackie chan dlm cite "drunker master", ala yg jackie chan jln kungfu mabuk tuh. I pun nak pecah perut bile tgk my little adam walked. Maybe he try to walk in a correct way, nak stabble bebetulah...

hubby selalu ckp dlm kereta on d way nak blk rumah dr kerja "ntah2 kite balik nih adam dah gtau jln, nget..nget..nget die jln kat kite", i ckp " berangan je keje b nih, kalau die jln mesti mia bagitau punye dlm phone tadi". Rupenya kata2 hubby tuh menjadi kenyataan...

Bile adam dah tau jln mlm tuh, kitaorg nih ape lagi, asyik la soh die jln, pantang die duduk, kitaorg dirikan, tak pasal2 budak tu kene dera berjalan dek kitaorg tgh2 mlm bute tuh, pkl 12.30 baru adam tido. Tido dgn lena setelah penat excercise tgh2 mlm dgn mama and baba.





video

Cute baby walked!

15 comments:

brownie addict said...

Alhamdullillah. Yaya, that video sangatlah comel. My eyes went teary. I guess its part of growing up and being a parent. *sigh* Happy Birthday Adam!,

P/S cant make it this sunday. got some family matters. have a blast!

~Reyza's Mama~ said...

p/s brownine addic is me! hehehehehe

precious innocent said...

he he... kengkang2 kodam jln.. comei sgt!!!

happy bday adam kodam....

-mama emma-

yaya said...

YY TO MAMAREDZHA:
Aik ade 2 blog yek....
thanks 4 da greeting...

YY TO MAMAEMMA:
Hik..hik...jln2 kengkang...
thanks 4 da wishes...

Farah_W said...

happy birthday adam syg!sorry adam...aunty farah cannot attend ur burfday party....got something else (sorry yea mama adam! :))

mrsnurhakim said...

alalalalala comey gile!

1 ofis dok gelak2 tgk adam jalan

happy bday sayang!

see u on ur party yeah!

siti fatimah said...

happy birthday adam...
alhamdullillah adam dah boleh jln after this penat lahh you yaya nak kejar dia pulak...hehehe... cepat jugak dia jln my sofia boleh jln after her 1st bday.....
btw hope to see u on sunday :)

Jua Zulkef said...

Happy Birthday, Adam...

Yeay, dah boleh berjalan. So next potluck...dah boleh main kejar2 n bola gn kiddos lain.

achee_b165 said...

heheh...so cute!!
appie behday Adam!!
semoga mmbesar jd juara!! jd nk yg baik pd mama & baba..hehe!!
x sabar nk pegi party adam nnti...nnti tunjuk demo jalan yerk!!

~mamaREDZHA@p-na~

yaya said...

YAYA TO EVERYONE:
Thanks everyone who wish happy birthday to adam

Mommy Lyna said...

ala comey adam....!!! happy birthday adam! sorry ek Aunty & Hafiy takleh gi bash Adam... kami kat miri lagi.. :(

yaya said...

YY TO MUMMY LYNA:
Lyna u kat hospital lagi yek, take care dear....

SUHANA said...

Pn.yaya,,,,

sori kte xdpt attend party adam coz ade hal lain ar....

hepi besday adam

mrs noba said...

happy burfday adam..
sorry couldn't make it to the party! :(

sanko said...

Allhamdulilah... cepat die belajar bejalan... so kepada Yaya & Edex... ON UR MARK... GET SET.. GOOO!!!!... selamat mengejar kodam... :)