Friday, August 1, 2008

:) :) :) :) :)







saya tengah suke, gembira, sengih, dan senyum sorang2 di ofc. Before hubby went for friday prayer he gave the money to me, cantik je b susun atas meja kerja saye dan dah siap di "group"kan. 1st group is money for my car insurance and roadtax which is i need to renew it this month + dpt rebet lagi nanti (yahoo!), 2nd group of money is my maid salary and the last group is for my benetton handbag which i wanted to buy at pavilion. Malangnya this weekend tak leh gi pavilion bcoz i hv to go back my MIL house, huhuhu.... ade kenduri di sana :(






Ni nak cite pasal si kecik ni pulak.....






Lately, i really2 cannot go anywhere inside my house tau, he want me to carry him and play with him all the time. sumtime i ask hubby to take him but adam will sgt ngada2 bile nampak i and he will crawl to me. hayo....! penat tau... tapi saya SGT suke sebenarnye coz adam LUV me so much....

the most "parah" is he don't want mia(my maid) at all when i and hubby at home, he wil cry non stop until i or hubby take him from mia. kalau mia mandikan, die punye jerit, masyaallah cam kene cucuh putung rokok je kat peha die, sgt kuat tau!. sekarang dah pandai nangis bile nampak i and hubby keluar pintu nak gi kerja. bile tutup je pintu dgr suara jerit nangis kuat. adam ni nangis yg jenis teran kuat2 tapi nangis sekejap je. hisshhh... "auta" je lebih tau! whateverpun mama sayang adam sgt2 and kelakar tgk perangai "mcm" adam ni especialy bile makin besar makin pelbagai ragam. huh! pheww...

3 comments:

Zuhaini said...

hehehe.. saya nak satu bunch leh..? satu je.. hihi..

oh, shopping di pavilion ya! saya tak penah sampai lg sana.. heheh..

Sian, kena duk ngan Adam stiap masa. tp ada maid, so tak pe la. mcm saya, susah sket pasal alia ajak kita main ngan dia, tp kita kena basuh pinggan, basuh baju dll... banyak benda kna buat.. ;(

precious innocent said...

nak tau ngape adam nangis2 bila nampak u or hubby???

dia rindu kat both of u....

-mama emma-

C!kPuanMuda said...

nak duit siketttt! :D