Tuesday, July 22, 2008

robinson sales!

my god! sales at robinson make me crazy. oh i went there last friday coz that day is the only day for member. what is so special for member? robinson at gardens sales 50%-70% and additional 10% for member. so eventhough the price i bought is rm5++ and rm4++, i got 50% plus additional 10% so it become 60%. yeh bestnye....Actually tgh collect baju tangan panjang.... hikhikhik... yg sopan2.







Oh ya!, definately i wont forget for my little adam too. however baju yg i suke ni takde saiz adam lagi, sume utk toodler which is 1 year plus. tapi disebabkan aku terlalu soka dgn baju sesame street elmo ni, beli jugak. so adam cepat la besar coz mama tak sabar nak pakaikan...bleh tak camtu? i bought book and toy for adam too.







p/s: pet thanks ya, accompany me shopping and kempunan nak lunch kat secret recipe, ke italiannese juga akhirnya.
ppssst... i falling in love with benetton hand bag, will find it at pavilion soon...

6 comments:

mama ryan said...

i dah start pakaikan ryan baju size 12-18mth.. hu hu.. reason??? kekadang kalau baju kecik, x dpt nak menampung 'ketembanan' chibum dia.. he he...

lawa2 la baju u tu....

Mimi said...

waaah shopping!
i pun slalu beli baju besar2 sbb xlarat dgn kekiutannye hehehe..

CikPuanMuda said...

the yellow top. luv it!

siti fatimah said...

best nyerrr shopping hehehe...

pet said...

no biggie la teman ko shopping...
lagi-lagi bile ade org nak blanje itallianieskann...ahahhahahah..
and yela..aku yang perabih 3 suku carbonara tuh kan.

by the way nasib baik ko beli 3 je kan...aku dah scary tgk ko try bermacam2 kat situ.ahahahahahha
and that yellow top..niceee!

yaya said...

YY TO MAMA RYAN:
Ryan tu tinggi ikut u la tu emma...
adam pakai baju budak umur setahun je, setahun lebih tak leh fit lagi...

YY TO MIMI:
yah! agreed....

YY to CPM:
yah! me too!

YY TO SITI FATIMAH:
ermmm... memang best menghabis kan duit ni... ngeee...pastu get ready answer to hubby bile kene soal, kekekekee...

YY TO PET:
hahahah.... ribu riban gak habis kalo beli baju yg aku try sume tu kan...sib baik yellolw top tu ko tunjuk kat aku.... tender ko utk temankan aku shopping pada ari jumaaat akan berterusan, heheheh...