Friday, July 25, 2008

my little mr. bee

Presenting you my little mr. bee....






this little mr. bee sgt lah suke memanjat sana sini, menerbangkan dirinye dari katil ke bawah pun ade, nak try sayap bee die sama ada berfungsi atau tidak. hhhmmmm little mr bee ni jugak asyik nak kat mama die jek... pantang nampak mama, mesti hulur tangan.... okey little mr bee nak masuk 8 bulan. mama will update his mile stone soon, a lot of story n picture i capture about him. mama luv u adam, so much!

4 comments:

Zuhaini said...

comelnye baju.. :)

mama ryan said...

'menerbangkan dirinye dari katil ke bawah pun ade"

lawak seh i baca ur sentence nie...

cute!! super cute!!!

kalau ada baju lion, nak je i beli utk ryan.. tp elek aaaa

Mimi said...

cute!!

eh where did ya get this type of baju? how come i xpenah jumpa...

yaya said...

YY TO ZUHAINI:
Hehehe TQ auntie zuhaini...

YY TO MAMA RYAN:
lawak yeh... tapi betul,adam ni suke terbang dr katil ke bawah..

YY TO MIMI:
beli kat stall giant, ntah le jln2 sekali terperasan n beli tros... but i heard u can find it 1 utama