Friday, July 4, 2008

adam 7 month

wah... time go so fast.....adam already 7 month and the most important thing is ADAM SEMAKIN MCM2 RAGAM2. huwahwahuwahuwa.... tak tahan and tak larat tau. Adam please..... tapi ye lah kan...he growing right!



  • His first tooth baru je keluar sikit bahagian bawah! Cute sangat!!
  • suke kacau i kat kitchen, ape lagi si mia(maid) la tukang awasi, hhmm.. tgk la video tu...
  • video


  • oh sukenye saye... adam say mamama (tapi mesti 3 kali "ma") after 3 days bababa pulak (pun mesti 3 kali "ba")


  • mcm2 ragam, pandai meronta2kan badan bila dukung, dah pernah jatuh buai (menangis aku hokeh), jatuh katil(sib baik katil saya rendah), terhantuk kepala kat meja, huhuhu...mcm2 lagi, huh penat!


  • he love to play plastik, sampai terbaring-baring, enjoy the video below!
  • video


  • remote tv tu memang favourite adam, tengah syok tengok tv, tetiba screen tv blank!
  • the most i like is.... adam can sit without suppurt, yippie!



*Actually this entry suppose keluar ari rabu ari tu, tapi ntah nape ntah blogspot ni giler tak leh download n tak leh save, so ari ni try bleh lak. last weekend i went to johor but no picture taken plus activity is makan durian sampai pengsan and makan ikan bakar, that it.

1 comment:

mama ryan said...

u perasan x, lg kita larang, lg la baby kita buat benda tu..

cth, kita larang dia main plastic, lg dia p kat plastic tu?? then bila dpt, mcm ala2 sengih nak bgtau kita, 'mama, tgk sini. this plastic is mine?!! & u cannot do anything...'