Thursday, May 22, 2008

Naked boy

Prensenting you my little adam.....

























































All the picture taken when adam was 5 and half month, morning before i went to the office. He so happy during the photo session with me and hubby. Lucky he not p at my bed. We proud of u ADAM!


10 comments:

mrs noba said...

alahai adam dearie...
geram nyer tgk pipi!!!

mama ryan said...

mrs noba, kalau u geram tgk pipi adam, i lak geram tgk lengan adam..

goreng pun sodap!!!!!!!

yaya said...

YY TO MRS NOBA:

hikhikhik.... i pun geram, selalu geget punggung dia before nak mandikan!

YY TO MAMA RYAN:
my eldest sister ckp lengan adam cam michelin, Ikon tayar kete si adam tu amik....

CikPuanMuda said...

eee... adam sangat cute... i tak merasa badan anak berketak2 camtu.. huaaaa...

siti fatimah said...

i love the pictures laaa!!! comel & cute sesgt... geramnyerrr i rasa nak picit2 je dia dpt peluk pon sodap tue!!!! hehehe...

pet said...

aduih beb..empat lapiss perot tuh hoke!!saba jela haku.tapi die ni memang padek.hahaahahah.aku harap danialku mencontohi kegagahan adam.ahahahahaha

Mienamei said...

sgt gerammmmmmmmmmm!!!! nak geget itew lengannnn..arsyad pon x camtuh..kalo x hari2 i nak geget..

pet? ko pon ade kat sini? owh kecilnye dunia ni hik hik hik

zuhaini said...

Geramnye tgk badan adam yg berketak2 tu.... comel bangat!

yaya said...

YY TO CIKPUANMUDA:
Takpe, next baby still ade chance utk bikin dia berketak2... hikhikhik...

YY TO SITI FATIMAH:
I pun selalu picit2 n gigit2 si adam ni, kekadang sampai tak sedar gigit kuat menangis si adam... teruk betul mama adam ni kan...

YY TO PET:
Memang padat pun badan dia pet, ko pun pernah angkat dia, huh aku lenguh tangan carry dia kekadang, dah la tu memlm nak aku pelok dia dulu baru tido nyenyak, mengada betol en kodam nih...

YY TO MINAMIE:
Memang geram...

YY TO ZUHAINI:
HIKHIKHIK..Time aceh....

pet said...

aku ni satu opis ngan si yaya beb.
biasela our world is expanding ;)