Tuesday, May 6, 2008

Labour day shopping!


labour day ari tuh i went shopping at Aussino. the purpose i went there actually to buy bath towel. they did crazy promotion which is RM20 for 1 pcs bath towel. terjojol mata i baca email from aussino.
Unfortunately, i pegi dah abis pun towel tu dibeli dek org, hhhmmmm... frust haku! Tu la akibatnye kalau pegi dah petang.
Tak puas ati punye pasal, i pun beli la 1 set bed sheet baru. yeee haaa!
aduh bawa si mia (my maid) memeningkan, that y tak suka bawa dia kalau jln2 tapi disebabkan hubby takde bersama mase tu, terpaksa la bawa dia for helping me carried adam coz malas nak bawa kuar stroller coz kejap je gi great eastern mall tu utk pegi aussino je. Si mia melompat2 bile nak naik escalator. aku plak yg nak kene pegang dia. can u imagine dat?! naik elevator pun same, tangan sebelah tutup mata, tangan yg sebelah lagi pegang haku. dah sume dlm elevator tu gelak2 kan dia. that the reason y i dun want to bring her if i go for week end shopping + dia pun malas nak ikut.
Oh ya! atas katil tu, i beli baju kat bossini, murah je diorang buat sales 50% n 60%. for those who want to buy bossini product sile lah dtg ke phileo damansara 2. kat ctu memang diorang selalu wat sales coz ofc bossini kat ting 2 je. baju baby ade, ladies top and pant as well as for men. hmm habis la aku nanti afyter lunch je mesti nak singgah, tu lah bahananye ofc di phileo damansara. :(

No comments: