Friday, April 4, 2008

weekend family outing

weekend aritu i asked my hubby, where we wwnt to go dis weekend, so hubby said it up to you, so i decide pergi OU since dah lame sgt tak ke OU espicially new wing of OU. Saje jalan2 and takde pape pun yg nak dibeli. sometime i terpikir, Kat malaysia ni memang shopping complex tumbuh cam cendawan, sebab orang kite tak tau nak gi mana dah kan, nak pergi lepak kat taman2 cam negara "mat saleh" tu tak leh coz cuaca kat m'sia ni tak menentu (hujan+panas), so shopping complex la jadi cam tempat beriadah...
okey, pagi tu adam bangun lambat malah dah angkat dia bawa ke ruang tamu pun masih tido dengan enaknye, kemudian di kacau2 oleh baba pun masih menikmati tidonye itew. a few minute tu baru dia bangun, yeh... adam dah bangun.... jom get ready to OU sayang!


zzzzz...


baba: heheheh... get ready to shower!
adam: yeh! i know..i know...




setibanye di OU terus keluar di bahagian Parkson dari basement dan terus ternampak ini....

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


i like dis blouse from "THE EXECUTIVE" and i tried it plus hubby pun kate okey dan terus ke cashier, yehhhhh.... After that perut berbunyi and i decide to lunch at italianese. hubby ikut saje eventhough dia tak berape minat sgt dgn western food + dia tak lapar so dia ikutkan saje....
bile tiba di italianese and the waiter present the menu book, i terus confused nak makan ape coz sume nampak cam sedap. finally i choose classic carbonara instead of lasagna. hubby plak taknak makan, i dont mind coz as usual he will settle "kan" my meal, hehehhehe...


part of restaurant deco...






adam pun sibuk nak makan...






classic carbonara, ermmm.. nyum..nyum... (People out there should try dis coz the taste is superb! i recommend it)





strawberry smoothies





as usual, baba please finish it...




after we had a lunch, tros terpukau melihat landskap yg cantik sejurus keluar dr italianese...


picture from the top





bestnye ambience di sineyyy...






apsal mama nampak pelik ye?



so for the next day which is sunday, hubby ajak balik kampung dia and as usual i singgah aeon bukit tinggi and below is the item that i bought, uhhh.. bestnye...




To hubby thank you very2 much, i suke sgt brooch and scarf from WH itew. di sebabkan saya gembira lalu saye membelikan hubby baju kemeja from east india for hubby.

for my lovely hubby

okeh, dah ngantuk ni, nak tido n peluk adam dlm bilik tu....

2 comments:

Ms Lola said...

lawanye baju tu. "the executive" ni ada kat mana2 parkson ke?

yaya said...

yaya to ms lola

yup dimana2 parkson pun ade rasenye...hayo i cannot view ur blog, did u private it?