Monday, April 7, 2008

weeehooo........!



Last friday i went to One Utama with pet since OU nearby phileo damansara 2 (my office).
U know why i went to OU because mase pump susu kat ofc tetiba terkene baju yg i pakai so nampak la bekas susu di dada.. heheh... so ada la alasan terbaik pada suamiku aka bos utk membeli baju baru. sib baik jumaat waktu lunch panjang, tu yang weeehoooo....!!!!!!!!!. baju yg i beli tu pun i suke coz kain satin hijau so bile pakai soft and sejuk je rasa...
Tapi yg paling bestnye, setiba di OU i nampak Boutique Mom Care tengah Sales! Let c what i Bought for adam:


2 pcs bip (dah lame nak beli since saliva adam cam water fall) and sleeping suit





I am more chubby than baby pic beside me... isnt?







baba said adam like "mermaid" ( si ikan duyung botak, kuikuikui......)










So lepas dah penat jalan cari baju yg i suke dan barang adam pun dah beli, i ask pet to lunch at "italianese", i told her that classic carbonara at italianese is superb. At first Pet taknak coz she want to go with her beloved zul but i berjaya convinced her lunch kat italianese, hehehhe... nottykan! kali ni i makan beef lasagna plak.


the taste is superb and u can c pet face begitu menikmatinya.....













nyam..nyam... i give 4 and half star...




sampai office pukul 3 and terus siap2 jumpa client, a very beautiful friday! ngeeeeeeeee...



1 comment:

pet said...

bes sgt carbonara die.seb baik aku kenyang..kalau tak ngan lasagna ko aku tale..hihihih..
takpe..i'll bring my dear surfacing makan sini nanti.hihihih