Wednesday, April 9, 2008

makan2

Last Wednesday we went to hotel singgahsana for lunch. singgahsana buffet is so yummy especially carrot rice and deep fried chicken, i ate mushroom soup, macaroni cheese i think, goreng2 and of course plenty of fruits and kueh mueh traditional... menwhile adam, ape lagi merase la sume makanan buffet itu through breast feeding, kukikukikukikuki....



We were here to Refresh the memory last year!





Malam tu plak our frenz ajak lepak2 kat kedai mamak, since dah lama sangat tak lepak2 kat kedai mamak especially sejak dah ada adam ni, hubby decide to join them + hubby ask me to bring adam also. hayo...! serba salah saye..... tapi i try je la bawa en. kodam ni walaupun baby kurang baik sebenarnye utk melepak di mamak. we all lepak dari 9pm till 11pm. si zarin siap open table durian lagi. shedap tul durian yg dia beli. anyway thanks zarin!



adam merupakan peserta lepak di mamak yg termuda iaitu budak umur 4 bulan....


pppsssssssttt: seb baik mlm tu si adam tido nyenyak, alhamdulillah...

1 comment:

pet said...

lepas sorang2 memeluk si kodam.
tak tahan ngan kegebuan die.hihihi.
durian tuh sedap sgt hokey!
4 bijik dah 7kg lebey..1kg 10 hengget..
do the math brape si zaren kopak.
ahhahaha.