Tuesday, February 5, 2008

shopping + balik kampung


hai people out there.... actually dah lame sgt tak update blog ni coz mcm2 berlaku until i got no time to my blog. even though this story is quiet dah basi coz 2 week yg lepas we all 1 family balik kampung my husband at telok panglima garang and the best thig skang ialah di sana sudah ada tempat baru shopping iaitu kat klang Bkt tinggi. tak la jauh from my hubby house, about 15 min drive. ok la skang balik sana takde la boring sgt coz bleh shopping!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yeyeyeyeyeyh!!!!!!!!!!!!!
kedai2 kat ctu pun sume bleh tahan ok la... well below is item yg i beli. skang ni i cbuk dok cari baju tangan panjang coz hubby sudah bagi red warning light ckit2, ayoyo abis la aku, even ari tu pun kene tanya, "u dah ada adam pun nak pakai short skirt lagi ke? cukup2 la...." aku diyammmm saje..... next question from my hubby lagi, "bile u nak start pakai tudung ni?" gedegang!!!!! macam kene hentak plak kepala ni rasanya, my answer is "takpe b, dont wry, i akan pakai, tengah perlahan2 nak cube la ni". that y tengah cari baju2 long slv.
i bought 3 baju

this is the most i like from east india

i bought 1 jeans and 1 khakis pants from padini

nak di jadikan cite dah beli jeans ternampak plak kasut jeans ni so gatal2 la beli kat vincci


ada satu kedai kasut yg ok sgt design2 kasut + i like so much the ambience of the shop, name kadai kasut tu OPERA. i bought one black boot, bleh tahan la rupe, me myself suke la but hubby dont like it much, dia suke boot i yg dulu lagi, never mind, i beli je.



ok tak, dlm gambar tak nampak sgt, in real look, bleh tahan la 4 me



so dah penat jln2 i decide nak belanja hubby mkn western hari tu, rasa cam nak mkn steak, but suddenly terlalu kat satu kedai ni nama toast menu, ambience dia telah menarik kami sekeluarga masuk ke dalam kedai itew plus menu dia pun ok. yg paling i tertarik sekali adal;ah design kerusi kedai tu eee.. best sgt. ai ckp kat hubby actually kerusi sesuai sgt letak kat ofc kite kan.... hehehhe b cari la kusi cam tu letak kat ofc medialiser.... medialiser kan green color.
apart of the ambience
we are wiating for the menu meanwhile adam sleeping inside stroller (lucky he sleep)
cantikan design cawan dia
nyam..nyam..nyam... cedap
air hubby order cedap jugak masam+masin+manis, keliling gelas tu dia letak garam
ni la kusi yg i suke sgt tu...
oh! saje nak letak gambar adam i dukung dia mase balik dr shopping ari tu. cute la adam ni... mama cayang tau....




No comments: