Tuesday, January 8, 2008

welcome adam...




now only i got time to write kat blog ni, b4 ni cbuk je coz dlm confinement pun pikir keje ye la nak hujung tahun ari tu mcm2 la nak prepare utk wat audit. nasib baik keje kat company hubby sendiri if not dah wat tak tau je. hahah to my hubby am i your excellent staff?hehehe bleh la up bonus for 2008 ye. k picture di atas itew adalah anakku yg disayangi lahir pada 27/11/2007 4.10pm weight 2.9 kg. muhammad adam bin saiful amri. welcome to the world...


kesian adam kene bogel, hahaha...

sad story, hari keenam adam kene admit ward coz kuning ape lagi.. hmmm asyik kene amik darah, when adam cried mama also cried. huhuhu...


lebatnya rambut adam...

huh, sambung esk, coz adam dah 2 kali nangis. the problem is kalau nak tido mesti kene carry dia until dia tido. lenguh tangan mama yg kurus ni. habis la our maid nanti bile mama dah keje. kene carry adam all the time if not dia nangis, mama tak suke adam mcm tu sebenarnye caz nanti melekat bau bibik je... hisshhh...



































































































































































No comments: